Nastavljamo s Besplatnom Školom Plivanja od Rujna!

Dragi naši članovi i svi ljubitelji plivanja,

S velikim zadovoljstvom najavljujemo da od rujna ponovno krećemo s našom popularnom besplatnom školom plivanja! Ovaj program obuke neplivača i poluplivača idealan je za sve one koji žele steći ili unaprijediti svoje plivačke vještine u sigurnom i poticajnom okruženju.

Termini i Lokacija

Treninzi će se održavati nedjeljom ujutro na bazenu Utrine. Početak treninga je zakazan za 15. rujna, a termini su sljedeći:

  • 10:00 – 11:00
  • 11:00 – 12:00

Ovi termini su osmišljeni kako bi omogućili sudionicima dovoljno vremena za usvajanje novih vještina, uz podršku naših iskusnih trenera.

Prijave

Prijave za besplatnu školu plivanja su jednostavne i dostupne putem sljedećeg linka: Prijavite se ovdje. Preporučujemo da se prijavite što prije, jer su mjesta ograničena, a interes za našu školu plivanja je velik.

O Programu

Naša škola plivanja namijenjena je djeci, mladima i odraslima koji još nisu savladali osnove plivanja (neplivači), kao i onima koji već imaju osnovne vještine, ali ih žele unaprijediti (poluplivači). Program je prilagođen svim razinama vještine, s ciljem da svatko stekne sigurnost u vodi i ljubav prema plivanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *